Inschrijfformulier

Vul het inschrijfformulier in

Dank voor het getoonde vertrouwen door te registreren als de volgende nieuwe patiënt bij Whitesmile. Velen gingen u voor. Houdt u er rekening mee dat, omdat wij maatwerk zorg verlenen, wij tijd en moeite nemen om tot zorg te komen die het beste bij u past.
Door dit te doen moet u rekenen op de volgende kosten:
  • C010 medische anamnese 26,75
  • C012 tandheelkundige intake 126,73
  • X21 OPT Röntgenfoto 84,48

Inschrijfformulier

Voornaam *
Geboortedatum *
E-mail *
Telefoon *
Achternaam *
Geslacht *
Adres *
Postcode *

Nieuw bij Whitesmile? Wij verwelkomen u graag

Doel van de praktijk

Ons doel is goede tandheelkundige zorg aanbieden in al zijn facetten, waarbij de menselijke kant van de patiënt niet wordt vergeten. Vertrouwen, kundigheid en wederzijds respect staan centraal, waarbij het volledige team zich inzet om u, de patiënt, zo goed mogelijk van informatie en een degelijke behandeling te voorzien.

In onze praktijk streven wij naar kwaliteit. Het allerbelangrijkste is uw mondverzorging thuis. Zonder een goede mondhygiëne door u zelf, ontstaan tandvlees- en kaakbotontstekingen en natuurlijk ook tandbederf (gaatjes). Wij zullen u hierin natuurlijk adviseren en begeleiden.

Werkwijze inschrijving

We verzoeken u om uzelf aan te melden via de website via inschrijving. Na aanmelding nemen wij contact met u op en maken in overleg met u een afspraak voor een intake gesprek. Daarna ontvangt u van ons een vragenlijst die wij graag via de email retour ontvangen voordat u de intake afspraak bij ons heeft. Vergeet niet uw vorige tandarts op de hoogte te stellen van uw overstap, de door u geplande afspraken te annuleren en te vragen of uw tandartsgegevens naar ons toe worden gestuurd.

In mijn praktijk werk ik met een intake consult bij nieuwe patiënten, waar ruim de tijd voor wordt ingepland. Zo krijgen we een zo volledig mogelijk beeld van de patiënt, de mond en de wensen van ieder individu. Daarom kunt u rekenen op de volgende kosten.

Verrichting
Code
Prijs
* afhankelijk van de casus en de bestede tijd, wordt code C002, C001 of C012 in rekening gebracht. De kosten bedragen min €26,75 en max € 126,72. Mits u een aanvullende tandarts verzekering heeft afgesloten, worden deze kosten in de meeste gevallen door uw zorgverzekeraar vergoed. Wij adviseren u om dit na te gaan bij uw zorgverzekeraar. Uit het intake consult kan een bespreking van het behandelplan, c.q. begrotingen volgen, hiervoor worden afhankelijk van de bestede tijd, kosten in rekening gebracht.
Consult ten behoeve van een intake
C001
€ 53,50*
Consult, niet zijnde periodieke controle
C002
€ 26,75*
Uitgebreid onderzoek ten behoeve van het integrale behandelplan
C012
€ 126,72
Aanvullende medische anamnese na (schriftelijke) routinevragen
C010
€ 26,75
Maken en beoordelen kaakoverzichtsfoto
X21
€ 84,48
Maken en beoordelen kleine röntgenfoto (indien nodig)
X10
€ 19,71/stuk
Tandsteen per eenheid van 5 min. (indien nodig)
M03
€ 15,78
Instructie mondhygiene c.q. voedingsadvies per eenheid van 5 min.
M01
€ 15,78

De tandartstarieven zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Wij verzoeken niet gesaneerde patiënten er rekening mee te houden dat tot aan sanering de behandelingen contant dienen te worden voldaan.