Ons team

Ontdek ons ​​enthousiaste team

Ik heb in 1991 de opleiding tot Tandarts voltooid en na een jaar Tandarts te zijn geweest bij de luchtmacht ben ik tandartspraktijk Whitesmile begonnen , hoewel het toen nog niet zo heette.

Tandartspraktijk Whitesmile is een praktijk die vanuit heel klein tot een volwaardige praktijk is gegroeid waarbij mijn team en ik vanuit een visie op de tandheelkunde de best mogelijke zorg aan de patiënten voorleggen.

Ik ben afgestudeerd in een tijdperk waar composiet (het witte vulmateriaal) zijn start vond en waarbij steeds beter naar de wensen van de patiënten wordt gekeken en geluisterd. Dit heb ik mij eigen gemaakt en ik heb gemerkt dat de patiënt en ikzelf zich daar zeer prettig bij voelen. Ik hoop dat iedereen zich “thuis” voelt in de praktijk waar we in een open communicatieve sfeer trachten aan al uw wensen te voldoen. Voel u vrij om mij die wensen kenbaar te maken, ik zal er ook geregeld naar vragen. Ik heb inmiddels 30 jaar ervaring, heb in verschillende klinieken gewerkt en samen met mijn team gebruiken we die ervaring om u van goede zorg te voorzien.

Ik hoop u snel te zien in mijn praktijk!

Dhr. Drs. R. (Robert) Strijkert

Tandarts, praktijkhouder

Mijn naam is Halina, oorspronkelijk kom ik uit Oekraine. Daar heb ik 10 jaar werkervaring opgedaan bij verschillende tandheelkundige praktijken. Ook heb ik een achtergrond binnen de kindertandheelkunde. Dankzij deze ervaring vind ik nog steeds heel leuk om met kinderen en angstige patiënten te werken. In 2019 was ik opzoek naar een nieuwe uitdaging en is Whitesmile op mijn pad gekomen. Precies op juiste moment. Na enkele jaren binnen tandartspraktijk Whitesmile gewerkt te hebben, ben ik klaar om mijn horizon uit te breiden. Ik heb ontzettend veel zin en ben erg gemotiveerd om in korte tijd weer als tandarts aan het werk te gaan!

Halina

Tandarts/preventie assistente

Mijn naam is Micky Lynn. In juni 2022 ben ik afgestudeerd als tandarts aan het Radboudumc in Nijmegen. Nog altijd ben ik blij met mijn keuze voor het vak. Ik vind het fijn om patiënten te helpen met hun klachten of speciale wensen die zij hebben aan hun gebit. Vóór mijn afstuderen was ik al werkzaam bij WhiteSmile, waardoor u mij mogelijk al eens bent tegengekomen. Naast mijn werk als tandarts beoefen ik in mijn vrije tijd klassiek ballet en speel ik hockey bij Oranje Rood.

Ik ben erg blij dat ik deel uit mag maken van het gezellige team bij Whitesmile!

Micky

Tandarts

Ik heb een aantal jaren gewerkt als tandartsassistente, waar ik de affiniteit met de tandartsenpraktijk heb gekregen. Hierna heb ik een secretariële opleiding gedaan en ben ik jarenlang als secretaresse werkzaam geweest. Na de geboorte van de kinderen ben ik weer aan de slag gegaan binnen de tandartsenbranche als receptioniste in een orthodontie praktijk. Sinds begin 2011 ben ik als balie assistente werkzaam in onze prachtige praktijk Whitesmile. De combinatie tussen het persoonlijke contact met de patiënten en het administratieve deel van mijn functie, geven mij veel werkplezier. Ik voel me dan ook goed thuis op mijn werkplek.

Carola

Balie Assistente

Mijn naam is Julie en ik heb het roer omgegooid van verkoopmedewerker naar tandarts/balie assistent in opleiding. Ik had nooit gedacht zo een kans te krijgen om te gaan doen wat ik leuk vind zoals bij Whitesmile! Het leuke team heeft me verwelkomd met open armen en ben erg blij met deze baan. Ik werk graag met mensen en vind afwisselend werk ook erg leuk, daarom is de combinatie van Balie en tandartsassistente ideaal. Daarbuiten doe ik graag leuke activiteiten met mijn vrienden, familie en vriend. Ik zie jullie snel bij de praktijk!

Julie

Tandarts- balie assistente

Mijn naam is Nayanika Naik en ik ben als kinder tandarts afgestudeerd in India. Ik ben een gepassioneerde tandarts en bereidt me nu voor op het Big Register-examen.  Sinds januari 2023 werk ik bij Whitesmile als assistente. Ik kwam in 2022 naar Nederland en ik kijk uit naar een goede toekomst in dit prachtige land.

 

Nayanika

Tandartsassistente