Tandarts behandelingen

Onze tandarts behandelingen

Regulier

Vullen
Kronen en brugwerk
Trekken
Implantaten
Kunstgebit, plaatje, frame
Periodieke controles
CEREC

Esthetisch

Bleken
Orthodontie
Facing

Kinderen

Melkgebit
Wisselen
Fluoride
Sealen
Orthodontie

Bij tandartspraktijk Whitesmile Veldhoven categoriseren we onze tandarts behandelingen in 3 soorten. Regulier, Esthetisch en kinderen: 

Reguliere tandheelkunde omvat behandelingen zoals controles, vullingen, wortelkanaalbehandelingen en extracties. Deze behandelingen zijn gericht op het behoud van de gezondheid en functionaliteit van je tanden en mond. Regelmatige tandheelkundige controles kunnen helpen bij het identificeren en behandelen van problemen in een vroeg stadium, waardoor ernstigere problemen in de toekomst kunnen worden voorkomen.

Esthetische tandheelkunde omvat behandelingen die gericht zijn op het verbeteren van de esthetiek van je tanden en mond, zoals het bleken van tanden, het plaatsen van facings, en orthodontische behandelingen zoals beugels. Esthetische tandheelkunde kan helpen om je zelfvertrouwen te vergroten en je een stralende glimlach te geven.

Ook hebben we aparte kindertandheelkunde bij Whitesmile Veldhoven, dit omvat speciale behandelingen voor kinderen, zoals fluoridebehandelingen, het aanbrengen van sealants, en vroegtijdige orthodontische behandelingen. Het is belangrijk om kinderen op jonge leeftijd vertrouwd te maken met tandheelkundige zorg, zodat ze een gezonde mond behouden en een goede tandheelkundige hygiëne ontwikkelen. Wilt u meer gedetailleerde informatie over uw gebit? klik dan hier

Tijdens onze tandarts behandelingen staat persoonlijke aandacht en zorg altijd centraal. Lies hieronder meer over onze soorten tandarts behandelingen. Heeft u vragen over onze soorten tandarts behandelingen? Neem dan contact met ons op via deze link

Nieuws

Bericht Robert Strijkert

2024-05-16

Gebitscontrole

De Essentie van Regelmatige gebitscontrole

2024-05-13

Mondverzorging

5 tips voor een goede mondverzorging:

2023-10-17

Tanden poetsen

Hoe poets je het beste je tanden voor een stralend gebit

2023-09-12